"KVELDEN FØR KVELDEN".

Eidsberg Bygdekor inviterer til konsert, «Kvelden før kvelden», i Eidsberg kirke

I tradisjonen tro inviterer Eidsberg Bygdekor til julekonsert i Eidsberg kirke 23. desember kl. 21. Koret håper å bringe julestemning til alle som kommer og hører på.

I tillegg til korets eminente dirigent, Toril Skaug Gaasland, så bidrar to svært dyktige musikere; kantor Willem Wilschut på piano/orgel og Petter Dillevig på trompet. Eidsberg Bygdekor har et spesielt godt forhold til prost Elisabet Yrwing Guthus, som også i år vil bidra med juletanker som binder konserten sammen.

Eidsberg Bygdekor vil synge mange av de klassiske julesangene, men vil som tidligere også bidra med noe repertoar som ikke nødvendigvis alle forbinder med jul. Vi håper allikevel at tilhørerne blir fornøyd. Koret har fullt fokus på julekonserten fra og med begynnelsen av november til 23. desember.

Billettpris:  Kr. 200,-.
Billetter selges  Norlis bokhandel på Mysen, i Mariannes Lunsjbar i Rakkestad, hos korets medlemmer og ved inngangen på konsertdagen.

Eidsberg Bygdekor ønsker alle hjertelig velkommen til Eidsberg kirke lille julaften!

08.11.2017