Går dere i giftetanker?

Vi arrangerer vigselskurs!

FOR HVEM:
Vordende brudepar som har bestemt vigselsdato i 2019.
Vordende brudepar som ikke helt har bestemt seg enda, kan også melde seg på kurset.

NÅR:   Tirsdag 19.mars kl 18.00 – 20.00.

HVOR:  Mysen kirke

HVA SKJER PÅ KURSET:
Vi går gjennom det praktiske i vielsen. Dere får tips om hvilke salmer som passer godt i en vigsel, og hvilken inn- og
utgangsmusikk dere kan velge blant?  I tillegg går vi gjennom gangen i vigselen for eksempel inngangsmarsjen, når skal brudeparet knele, hva med forloverne, vigselsprogram, vigselspapirer og hva med brudepiker/brudesvenner?

KURSLEDERE:    Prester og organist i Eidsbergkirkene.

VIGSELSSTEDER:
I Eidsberg er det 5 godkjente vigselssteder. Det er Eidsberg kirke, Trømborg kirke, Hærland kirke, Mysen kirke og Tenor kirkeruin. Dette betyr at vielser normalt avholdes på disse stedene, men det finnes også andre steder i Eidsberg som kan være egnet for vielser. Dersom noen ønsker vielse utenfor kirkerommet, så må det avklares med sokneprest og prost. Liturgien / ritualet for en vielse blir det samme enten det gjennomføres i en kirke eller i en hage, men stedet må være egnet til å gjennomføre gudstjeneste i.

PÅMELDING TIL:
Den Norske Kirke i Eidsberg, kirkekontoret, Ordfører Voldens vei 3, 1850 Mysen.
Send mail til kirkekontoret@eidsberg.kommune.no eller ring 69 70 22 61.

LES MER OM VIGSEL HER.

07.02.2019