VINTERSANGFEST 2019 FOR SKOLENE I EIDSBERG

Torsdag 14. februar har vi invitert alle som går i 5. og 6. trinn på barneskolene i Eidsberg til Vintersangfest i Eidsberg kirke. Alle skoler har takket ja til invitasjonen, det betyr at 250 barn skal fylle Østfolddomen den formiddagen!

Vintersangfesten er et undervisningstilbud om sang, kirkemusikk og kirkens instrumenter til skolene, og går dermed inn i skolens undervisningsplan. Kantor Willem har arrangert Vintersangfest i Sarpsborg flere år på rad, og den ble arrangert hos oss for første gang i 2017. Dette året blir det arrangert i Sarpsborg, Fredrikstad, Halden, og hos oss.

Vintersangfesten starter med en konsert. Og det er salmer vi synger, på en litt annen måte, akkompagnert av et band og selvfølgelig kirkens orgel. Alle skoler har øvd på sin «egen» salme, og i tillegg blir det en hel del fellessanger.

Etter konserten er det friminutt med boller og ekte orgelbrus, multimedia-presentasjon av kirkens instrumenter, og det hele avsluttes med quiz.

Konserten starter 09.30, og varer ca. en times tid. Det er i utgangspunkt en konsert for og med skoleelever, men det er et begrenset antall plasser på kirkens sidegallerier, for de som har lyst å oppleve dette.

07.02.2019